Guide: Hvordan kommer du til Niznhy Novgorod og ser Danmarks 1/8 finale mod Kroatien.

Niznhy Novgorod ligger 400 km øst fra Moskva, den nemmeste måde at komme til byen på er ved at flyve til Moskva og så videre med tog derfra i knap 4 timer

Fra Moskva er der over 10 daglige tog afgange til Nizhny Novgorod.

Det kan for mange folk, måske virke lidt besværligt at rejse til Nizhny Novgorod, da der ikke  er mange direkte fly til Nizhny Novgorod, men istedet for det nemme direkte fly, får du nu muligheden for at opleve Moskva og lidt mere af Rusland på turen. Moskva som er noget helt andet end den smukke og hyggelige by Niznhy Novgorod. 

Jeg har selv rejst rundt i Rusland til VM de seneste 10 dage, og kan love dig for at det er en helt fantastisk oplevelse, og har kun mødt flinke og hjælpsomme russere på min vej - så der er intet at frygte.

Jeg besøgte selv Nizhny Novgorod til kampen Sverige - Sydkorea. Oplevde en helt fantastisk by, med et hyggeligt centrum med masser af cafeér og barer. Langs med vandet, finder du du des store natklubber og det vilde natteliv.

I Moskva er der 1/8 finale tirsdag 3/7 som du evt, kan se inden du rejser hjem.

Fly: undersøg Momondo, i skrivende stund kan købe en retur billet til ca 2.000 kr. med et stop på vej hjem. fundet 26/06-2018

Tog kan du bestille på nedenstående link:

Lokal tog Rusland

Fan toge er udsolgt pt. men det kan være der kommer ledig pladser, kan bestilles her  

Der er over 10 daglige afgange

Billetter kan du bestille på nedenstående link eller du kan skrive til DBU

Billetkøb hos FIFA

F an-id kan bestilles her og gælder også som visum

Bestil dit Fan ID her