Høje Bøge Stadion – en dansk stadionperle.

Lørdag satte jeg kursen mod Svendborg. Endelig skulle jeg have det kendte Høje Bøge Stadion på CV´et. Jeg havde tidligere kun besøgt Høje Bøge Stadion en sommerdag, uden der var kamp på stadion.

SfB-Oure FA tog i mod Boldklubben FREMi efterårets sidste runde i 2. division.

Jeg var ikke den eneste der havde taget turen fra Sjælland til Svendborg denne lørdag. Ca. 150 Frem fans havde taget turen, hvor både Paulis Rødder - Støtter BK Frem og BK Frem Support havde bustur. Et virkelig flot og imponerende FREMmøde

Høje Bøge Stadion er en gammel sag og åbnede i 1930. I folkemunde er det Danmarks smukkeste stadion - og det er nok ikke helt forkert. Selv på en lidt grå og trist efterårsdag, tager det sig virkelig smukt ud - men jeg bliver simpelthen også nødt til, at komme tilbage en sommerdag, hvor der er blade på træerne.

Den virkelig old school tribune med toiletskuret for enden, den hyggelige bar med terassen på modsatte side, omklædningsfacillitetter i det sorte træhus på langsiden, at stadionet ligger omringet af de store bøgetræer - alt det gør bare Høje Bøge Stadion virkelig hyggeligt, unikt og til et helt specielt stadion.

SFB Oura FA ligger for tiden i den rigtige kedelige ende af tabellen. Så skal du opleve Høje Bøge som 2. divisions stadion, så skal du nok afsted i foråret. Men håber virkelig at SFB Oure FA klare den, så der kan blive spillet 2 divisions bold på Høje Bøge - for det fortjener Høje Bøge Stadion altså. En stor ros til SFB Oure FA for, at have lavet mobil bod til Frems fans, så der ikke var så langt hen og tanke øl og stadionplatter

Høje Bøge Stadion, du får mine varmeste anbefalinger og det bliver til et på gensyn.