Min Bundesliga Bus kører til Hertha Berlin – Bayern München 28/09-2018.

Earlybird senest 1/8 kun kr. 1495,- Bestil turen nu.

Fredag d. 28/09 tager Berlins største klub i mod mægtige Bayern München. Dette betegnes som årets kamp på det olympiske stadion. Til de seneste tre opgør indbyrdes mellem de to klubber, har der  været over 70.000 tilskuere samlet på Olympiastadion.

Så ikke nok med at det er en kæmpe kamp, så er får du nok også muligheden for at opleve over 70.000 mennesker til en fodbold. Det er ikke mange steder i Europa du kan opleve dette.

Som altid vil Ostkurve bakke de lokale helte op og der plejer virkelig at være smæk på ende tribunen til denne kamp. Bayern München plejer at have 10-15.000 medrejse fans, så forvent en fantastisk stemningskrig.

Vi kører tidligt mod Berlin fredag, så vi har god tid i byen til at varme op til kampen og mærke hele stemning omkring det olympiske stadion. Lørdag tager vi først fra hotellet kl. 14.00, så der er tid til at sidde at pleje tømmermænd eller tage med på fælles sightseeing (gratis). Slutteligt vil det være muligt at tage med på en fælles guidet tur på det olympiske stadion (til køb), hvor du bliver taget med ind bag kulisserne i omklædningsrummene osv. Ydermere får du på denne tur hele historien om det historiske stadion.

På vej hjem, er der planlagt et stop i Bordershoppen, så der er mulighed for at købe billige øl/sodavand med hjem.

Tag med til årets kamp på det olympiske stadion for kun 1695 kr. Earlybird senest 1/8 kun kr. 1495,-

Prisen inkluderer:

- Busrejse T/R

- Morgenmad og kaffe ved afrejse

- Overnatning i Berlin

- Morgenmadsbuffe på hotellet

- Kampbillet til Hertha Berlin – Bayern München

- Rejsegarantifond

mere info og bestilling af turen, kan ske på nedenstående link.

http://groundhoppingtours.dk/bundesligabussen.html