Om mig

Jeg har været besat af en fodbold siden barnsben og fra første gang jeg satte mine ben på et stadion for 27 år siden, har jeg levet for suset og spændingen på diverse stadions. Jeg har fulgt Brøndby IF og landsholdet i tykt og tyndt. Rejst rundt i Europa og resten af verden for, at mærke suset og været på udkig efter nye speciele stadionsoplevelser. Dette har medført at jeg har set mere end 1500 live kampe, været på mere end 350 forskellige stadions, i 51 forskellige lande og her tælles de talrige tomme stadions jeg har besøgt ikke med.

Dansk fodbold har også en stor plads i mit hjerte og jeg er flittig stadiongænger på stadions i hele landet, også selvom det ikke er Brøndby IF, der har spillet.
Jeg besøger et stadion for at opleve spændingen, mærke intensiteten, kulturen og opleve det specielle ved netop den klub og/eller det stadion jeg besøger. Stort set alle klubber har en historie, som tegner klubben og gør den til noget helt unikt.
Jeg tager ikke på stadion for, at se god fodbold. Hvis jeg ønsker at se god fodbold er der 100 kampe fra verdens bedste ligaer på TV hver uge.
At stå på et dansk 2. divisions stadion, til et 3-2 opgør, med 1000 mennesker, der er tilstede på grund af kærlighed til klubben, kan være en meget federe oplevelse end at sidde på et engelsk Premier League stadion, sammen med 30.000 turister fra hele verdenen.

Denne blog kommer til at handle om mit liv som groundhopper. Jeg vil blogge om de stadions jeg besøger og hertil komme med anbefalinger. Og du vil finde ud af at fodbold er meget mere end bare Messi, Ronaldo og Manchester United.
Jeg håber du finder det interresant og vil følge med.’

Fodbold skal ses på stadion, ikke i TV.