Velkommen til

På denne blog vil jeg blogge om livet som fodboldfan og groundhopper.
Som i kan læse, under ”om mig”, har jeg været en fodboldnørd siden jeg var helt lille og rejst det halve af jorden rundt, for at få de største fodboldoplevelser.
Disse oplevelser vil jeg gerne dele med jer sådan at det forhåbentlig kan give jer inspiration til, hvor den næste fodboldrejse skal gå hen.

Ydeligere vil min blog komme til at handle om:
Rejsetips
Planlægning af rejser
De ukendte fodboldbyer
Fodbold opleveser i Danmark
Og meget mere.’

Jeg har egentlig ikke rigtig noget mål med denne blog, andet end at jeg vil dele ud af mine erfaringer og dele mine oplevelser med jer.
Mit fokus vil mest komme til at være på de oplevelser, som de store rejseselskaber ikke tilbyder. Det er lidt ligesom man har det med alle andre rejser; man vil gerne opleve det unikke – men sådan en rejse finder du ikke hos de store rejseselskaber.
Jeg vil snarest lave en facebookgruppe til gavn for alle danske fodbold rejsende, hvor vi alle kan dele vores oplevelser, give inspiration, hjælpe hinanden med billetter, og meget andet.

I er velkomne til at skrive emails til mig med spørgsmål og jeg vil svare jer hurtigst muligt. Men husk at jeg ved siden af at have denne blog som hobby, også har en familie, et arbejde og også gerne selv vil ud og se en masse fodbold. Men jeg skal gøre mit bedste for at svare jer alle hurtigst muligt.