VM venter forude – følg min VM rejse på Facebook og Instagram.

Facebook: Livetsomgroundhopper

Instagram: Livetsomgroundhopper

VM står for døren og det hele bliver sparket igang, i morgen aften i Moskva.

Jeg rejser selv afsted mod Rusland i morgen torsdag ved midnats tid. Flyver til Samara med stop i Moskva, og så fra Samara til Saransk enten med tog eller en lokal chauffør, det finder jeg ud af når jeg lander. Håber at være fremme i Saransk fredag ved 17 tiden  – så lidt af en rejse der venter forude – men hvad gør man ikke for at se fodbold.

På Facebook og Instagram vil jeg opdatere rigtigt meget fra hele turen. Om det er når jeg keder mig i lufthaven i Rusland, står på stadion og ser fodbold, eller når render rundt i en lille russik by og drikker Vodka – opdateringer skal i nol få mange af.

Lidt om hvad der er på mit program i Rusland.

– Danmark – Peru i Saransk
– Danmark – Australien i Samara
– Belgien – Tunesien i Moskva
– Sverige – Sydkorea i Nizhny Novgorod
– Fanlandskamp mod Australien I Samara ( er træner for
fanlandsholdet
– Masser af transport
– Besøg på et par rigtige russiske stadions, ikke de
topmoderne VM Stadions.
-Opleve alle fanzonerne i byerne
– Møde en masse mennesker fra hele verdenen,

Håber at I vil følge med, og et rigtigt godt VM til jer alle.

(Billedet er fra min plads på stadion til Danmark – Holand under VM i Sydafrika)