På besøg hos OF Lerapetra

Et stadion besøg som udviklede sig til noget helt specielt!!

Når jeg er på ferie, besøger jeg altid det lokale stadion ligegyldigt hvor i verden jeg befinder mig. I Juli 2017 var jeg på Kreta på med familien, og skulle selvfølgelig besøge det lokale stadion i Lerapetra hvor vi boede

Stadion hed Lerapetra Municipal Stadium hvor den lokale klub OF Lerapetra spillede. I sæsonen 18/19 skal de spille i den 3 bedste række ( Gamma Ethniki ).
Efter en gåtur rundt om stadion, fandt jeg en port der var åben, indenfor sidder der 3 mænd ved et bord. Spurgte høfligt om jeg måtte komme ind og tage lidt billeder af stadion - Det måtte jeg heldigvis godt.

Efter at have gået rundt på stadion i 10 minutters tid, var det tid til at vende snuden hjem til familien på hotellet. Jeg sagde tak for besøget og var egentlig på vej hjem, da den ene gut pifter efter mig, og får mig tilbage til stadion. Han ville høre hvorfor jeg egentlig tager billeder af deres stadion? Det hele udviklede sig til 1 times snak om klubben, græsk fodbold, dårlige græsbaner og masser andet fodbold. Det viste sig at de 3 mænd, var ejeren af fodboldklubben, den stadion ansvarlige og greenkeeperen.

Dette "tomme" stadion besøg har været et af mine bedste besøg gennem tiden .

Denne lille lokale klub har fået en ny følger nu.